Maribel Zamora presenta el projecte GAP Women al 2nd IWISC

Date

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, va presentar el projecte GAP Women dins del II International Women in Sports Congress, que va tenir lloc a Barcelona el mes de setembre. El Congrés és una iniciativa de la UFEC, que reuneix dones implicades en l’àmbit esportiu d’arreu del món per reflexionar sobre temes tan rellevants com:

  • la maternitat
  • la representació i implicació de les dones en els mitjans de comunicació i la publicitat
  • la participació de les dones en l’esport federat
  • les dones en la gestió esportiva
  • el futur de la participació de les dones en l’àmbit esportiu

L’aliança europea GAP Women, que representa deu organitzacions, té com a objectiu promoure la participació de les dones en l’esport per tal d’augmentar el nombre de llicències federatives femenines, per avançar cap a un esport inclusiu i sostenible. GAP WOMEN s’adreça a dones adultes d’entre 18 i 50 anys, entre elles aquelles que pertanyen a col·lectius en risc d’exclusió social: migrants, refugiades, amb diversitat física o intel·lectual, víctimes de violència de gènere, etc. El projecte també s’adreça a organitzacions, federacions, clubs i administracions públiques que tenen un rol important en la promoció de la igualtat, la integració social i la sostenibilitat en l’esport.

El Congrés va ser una gran oportunitat per promoure el projecte GAP Women entre més de 200 participants de 10 països diferents. També va ser l’oportunitat de trobar noves col·laboracions i seguidors del projecte.

LAST
NEWS